20.01.2017

1.Sınıfların Kardeş Okul Buluşması

TED Bursa Koleji 1. Sınıf öğretmen ve öğrencileri; “HasKöy İlkokulu “ 1. sınıf öğrencilerini okullarına davet ettiler. 17 Ocak 2017 Salı günü HasKöy İlkokulu 1. Sınıf öğretmen ve öğrencileri ile TED Bursa Koleji’ nde buluştular. Öğrenciler, birbirleri ile tanışıp kaynaştıktan sonra birlikte keyifle film izlediler . Kardeş okul öğrencilerini sınıflarında ağırlayan öğrencilerimiz; karşılıklı bilgi alışverişinde bulundukları arkadaşlarına, okululumuzu gezdirerek bölümlerini tanıttılar ve öğle yemeğini birlikte yediler. Arkadaşlarına küçük hediyeler sunarak, bu anlamlı günü toplu fotoğraf çekimi ile sonlandırdılar. 1. sınıflarımız “Toplum Hizmeti “projesi kapsamında, kardeşlerini okulda ağrlamanın gururunu yaşadılar. En kısa zamanda buluşma dilekleri ile arkadaşlarını tekrar okullarına uğurladılar.