13.01.2017

Yalnız İnsanları Değil Tüm Canlıları Seviyorlar

Hayvanları Koruma ve Yaşatma Kulübü öğrencilerimiz, Nilüfer Belediyesi Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezini ziyaret ettiler. Hayvan dostları soğuk kış mevsiminde evde beslenmek üzere alınıp sokağa atılan canlıların yaşadıkları üzüntüye ortak oldular. Öğrencilerimiz sokakta yaşamak zorunda kalan canlıların ne tür zorluklar altında olduklarını, yaşam koşullarını, sevgiye ve ilgiye ne kadar ihtiyaç duyduklarını yerinde gördüler. Ziyaretin ardından ise bu canlılara yardım eli uzatabilmek adına projeler geliştirmeye karar verdiler. Öğrencilerimizin incelemeleri yaparken sürekli yanlarında bulunan veteriner hekimlere yaralı bir hayvanla karşılaştıklarında ne yapmaları gerektiğini, yazın ve kışın sokak hayvanlarına nasıl yardımcı olabileceklerini, barınakların durumu gibi konularında akıllarına takılan soruları sorma fırsatı buldular.