13.01.2017

Mudanya İlçesi Müdürler Toplantısı Okulumuzda Gerçekleştirildi

Mudanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman ŞEKER yönetiminde dönemi değerlendirmek amacıyla gerçekleştirilen Mudanya İlçe Okulları Müdürler Toplantısı’nda TED Bursa Koleji ev sahipliği yaptı. İlçede bulunan devlet ve özel okulların katıldığı toplantıda dönem değerlendirmesinin yanı sıra, TED Bursa Koleji İlköğretim Kurumları Müdürü Necati ÇAKIR, Türk Eğitim Derneği’nin her yıl zeki fakat kaliteli eğitim almaya imkanı olmayan öğrencilerine üniversite son sınıfa kadar sunmuş olduğu Tam Eğitim Bursu (TEB) hakkında bilgi verdi. Mudanya İlçemize yeni tayin olan Sayın Kaymakamımız Faik Oktay SÖZER’in de konuk olarak katıldığı toplantı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Osman ŞEKER, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz Seyfi PERÇİN ve Tüncer BAYIK ile tüm kurum müdürlerini yeni yıl sonrası bir araya getirdi. Toplantıya TED Bursa Koleji’nin ev sahipliği yapmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Mudanya İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Osman ŞEKER, bu periyodik toplantıların eğitimin verimliliğini arttırmak adına farklı okullarda da süreceğini belirtti.