30.12.2016

2. Sınıfların Yaratıcı Okuma Kitabı Tiyatroyla Buluştu

Okulumuzun ilkokul 1, 2 ve 3. sınıf öğrencilerinin katıldığı “Kurbağa ve Murbağa” adlı tiyatro, öğrencilerimiz tarafından büyük ilgi gördü. “Kurbağa ve Murbağa, iki arkadaştır; hem de harika iki arkadaş! İyi huylu Kurbağa ile her zaman endişeli Murbağa, birbirlerini tamamlar. Onların öyküleri ise şaşırtıcı olduğu kadar da keyiflidir; hem de ne keyifli! Sıkı Dostlar Kurbağa ve Murbağa birbirlerine mektup yazmaktan tutun da, birlikte yüzmeye, birbirlerine hikâyeler anlatmaya, kayıp düğmeleri birlikte bulmaya kadar her şeyde hep birliktedir, tam da en yakın arkadaşların olması gerektiği gibi. Özellikle 2. Sınıfların, birinci dönemin başında okudukları bu kitabın canlandırılması, öğrencilerimizin keyifle izlemesine sebep oldu.