26.12.2016

ACCESS-6 Sosyal Sorumluluk Projesi Büyük Bir Başarıya İmza Attı

TED Bursa Koleji'nde Türk Eğitim Derneği ve Amerikan Büyükelçiliği iş birliği kapsamında düzenlenen “Access-6 Sosyal Sorumluluk Projesi” 21 Aralık 2016’da sonlandı. Projenin amacı devlet okullarında öğrenim gören başarılı 10. Sınıf öğrencilerine 1,5 yıl gibi kısa bir süre içerisinde ücretsiz İngilizce eğitimi vererek onları bu alanda daha iyi konuşabilir ve yazabilir bir düzeye çıkarmaktı. Access Projesine dahil olan öğrencilerimize TED Bursa Koleji İngilizce öğretmenleri tarafından 1,5 sene içerisinde toplam 360 saat uygulamalı İngilizce dersi verildi ve proje büyük bir başarıyla sonlandı. Öğrencilere sertifikalarını veren Lise Müdürü Ebru Bekil projeye katkıda bulunan İngilizce öğretmenlerimiz, Deniz Sayın, Christine Yoldaş ve Aslı Gürle’ye teşekkür etti.