21.12.2016

Elma Fidanları Toprakla Buluşuyor

Öğrencilerimizde doğa sevgisinin artırılması ve sağlıklı beslenmenin teşvik edilmesi amacı ile Alara Fidancılık tarafından okulumuza gönderilen elma fidanı biletleri IB öğrencilerimiz tarafından 16 Aralık Cuma günü Anaokulu ve İlkokul sınıflarımıza dağıtıldı. Alara Fidancılık tarafından ücretsiz olarak dağıtılacak olan bodur elma ağacı fidanları için okulumuza gönderilen biletler, 10. Sınıf IB öğrencilerimiz tarafından Anaokulumuzda ve İlkokulumuzda bulunan öğrencilerimize tek tek sınıflar gezilerek öğrencilere verildi. Öğrencilerimiz velileri ile beraber fidanlığa giderek 30 Aralık 2016 tarihine kadar bir bilet karşılığında iki adet bodur elma ağacı fidanını alabilecekler ve bahçelerinde ya da balkonlarında yetiştirebileceklerdir. Öğrencilerimiz meyve yemeyi çok sevdiklerini ve bu fidanları alarak kendi meyvelerini yetiştirmeye istekli olduklarını söyleyerek bu imkânı sunan Alara Fidancılığa teşekkürlerini ilettiler.