19.12.2016

“Neydi Ne Oldu?” Kulübünün Geri Dönüşüm Malzemelerinden Hazırladığı İlginç Yılbaşı Ağacı

“Neydi Ne Oldu”kulübü öğrencileri, yeni yıl yaklaşırken kendilerine özgü, yaratıcı bir yılbaşı ağacı hazırladılar. Can Günsal ve Müge Yüksel öğretmenlerinin yardımıyla, arkadaşlarından topladıkları peçete rulolarından, kullanılmış plastik tabaklardan ve pinpon toplarından kendi süslerini kendileri oluşturup, geri dönüşüm malzemelerinden harika bir yılbaşı çam ağacı yarattılar. Tüm arkadaşlarına kullanılmayan malzemelerin atılmaması gerektiği bilincini aşılamaya çalışan “Neydi Ne Oldu?” Kulübü öğrencileri bu çalışmayı sergileyerek arkadaşlarına örnek oldular. Çalışma 30 Aralık 2016 tarihinde spor salonumuzda düzenlenecek olan 9. Paylaşım Şenliği'nde dekor olarak sergilenecektir.