14.12.2016

Genç Liderlerimiz Ödüllerini Aldı

Bursa Koza Lions Kulübü tarafından IB programındaki öğrencilerimize “Uluslararası Genç Liderler Altın Hizmet Ödülü” verildi. Bursa Koza Lions Kulübü Başkanı Müge Okşan, bu sertifikayı almak için 100 saati aşan toplumsal hizmet projelerini gerçekleştiren öğrencilerimizi tebrik etti. Öğrencilerimiz, 2015 ‐ 2016 eğitim‐öğretim yılında yürütmüş oldukları başarılı hizmet projelerinden dolayı bu ödülü almaya hak kazandılar. IB programı kapsamında bulunan CAS etkinlikleri çerçevesinde yapmış oldukları başarılı sosyal sorumluluk çalışmaları sayesinde öğrencilerimiz, hem kendi kişisel gelişimlerine katkıda bulundular, hem de beraber çalıştıkları kişilerin hayatlarında farkındalık yaratmış oldular. “Uluslararası Genç Liderler Altın Hizmet Ödülü”nü alan öğrencilerimizi kutlayan Lise Müdürümüz Ebru Bekil, Lions Kulüpleri ile ortak aktiviteler gerçekleştirmekten duyduğu mutluluğu dile getirdi. Bu Uluslararası sertifika ile öğrencilere kazandırdıkları ve okula değerli katkılarından dolayı Bursa Koza Lions Kulübü Başkanı ve üyelerine teşekkür eden Bekil, emeği geçen tüm yönetici ve öğretmenlerimizi de kutladı.