10.11.2016

Şiirin Sesi Gençlerle

Uluslararası Nilüfer Şiir Festivali kapsamında, Nilüfer Belediyesi ve TED Bursa Koleji işbirliğinde, şairler öğrencilerle buluştular. TED Bursa Koleji Dilek Özcan Oditoryumunda gerçekleştirilen etkinlikte şair ve yazar Deniz Durukan, Hans Thill ve Tara Skurtu öğrencilerle, şiirin hayatımızdaki yerini ve şiir yazmanın nasıl bir duygu ortamında oluştuğunu paylaştılar. Öğrencilerin sorularını yanıtlayan yazarlar, Türkçe ve İngilizce olarak devam eden sohbet ortamından büyük mutluluk duyduklarını da ilettiler. Lise öğrencileri ile bir atölye düzenleyen Tara Skurtu, öğrencilerle şiir yazmanın nasıl bir ortamda oluştuğu konusunda da örnek bir çalışma gerçekleştirdi. Etkinliğin sonunda Nilüfer Belediyesi’ne ve konuk yazarlara teşekkür eden TED Bursa Koleji Lise Müdürü Ebru Bekil, etkinlikte başarılı çalışmaları için öğrencilerini de kutladı.