09.11.2016

1.Sınıflardan Atalarına Anlamlı Ziyaret

1.sınıf öğrencileri öğretmenleri eşliğinde Atatürk’ü Anma Haftası kapsamında Atatürk Müzesine bir gezi düzenledi. 7 Kasım Pazartesi günü Atatürk’ün Bursa’ya geldiğinde konakladığı Çekirge Caddesi üzerinde Çelik Palas Otelin’in hemen yanında yer alan köşkü ziyaret ettiler. Atatürk’ün yaşadığı ortamı,kullandığı eşyaları yakından görme ve inceleme fırsatı buldular.I. katta kabul salonu, yemek salonu ve buraya açılan dinlenme salonunu gezdiler.2. katta yatak odası ve çalışma odasını gezdiler. Köşkün eşyalarının tamamına yakını Atatürk’ün kullandığı original eşyalardandı. Atatürk’ün kullandığı eşyaları büyük ilgiyle inceleyen öğrenciler bıraktığı eserlerle ve milleti için yaptıkları ile gurur duydular. Gezilerini köşkün önünde çektirdikleri bir hatıra fotoğrafı ile tamamladılar.