31.10.2016

1. Sınıflardan “Geleceği Çöpe Atma Geri Dönüştür” Uyarısı

TED Bursa Koleji 1. Sınıf öğrencilerimiz Mudanya Belediyesi işbirliği ile “ “GELECEĞİ ÇÖPE ATMA GERİ DÖNÜŞTÜR” uyarısında bulundular.26 Ekim Çarşamba günü Mudanya –Güzelyalı sahilinde Mudanya Belediye Başkan yardımcıları Akın PORAY –Erkan ALTINTAŞ ve Çevre Mühendisleri Emin ÖNER- Doğan GÖKAY tarafından hangi çöplerin geri dönüşüm olacağı anlatılırken çevre temizliği konusunda da duyarlı olunması mesajı verildi.” Onun için asıl yapılması gereken iş çevreyi temiz tutmak değil çevreyi kirletmemek ve çocuklarımıza temiz bir dünya bırakmaktır. Bizler gelecek nesil daha güzel ve bilinçli yetiştiği için mutluyuz” dediler. Mudanya Belediyesi tarafından temin edilen; şapka, galoş ve eldivenlerini giyen minik öğrencilerimiz sahilde topladıkları geri dönüşüm atıklarını toplayarak belediye görevlilerine geri dönüşüme gönderilmek üzere teslim ettiler. Okula dönen öğrencilerimiz Dilek Özcan Oditoryum salonunda Çevre Mühendisi Emin ÖNER tarafından ambalaj atıklarının geri dönüşümü konulu sunumu izlediler. 1. sınıflarımız, üzerlerine aldıkları “Toplum Hizmeti “projesinde ilk adımı attılar. Gerçekleştirilen etkinlik ile büyüklerine temiz bir çevre ve temiz bir dünyada yaşamak istediklerinin mesajını verdiler. Bu konudaki duyarlılıklarından dolayı biz de Mudanya Belediyesi görevlilerine ve öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.