27.10.2016

We Are Doing Projects

5. sınıflarımızla, İngilizce ‘’skills’’ dersinde ‘’ volkanik patlamalarla’’ ilgili bir etkinlik yaptık. Öğrencilerimiz kendi yaptıkları yanardağları sergilediler ve kısımlarını İngilizce olarak tanıttılar. Bu etkinliğin sonucunda bir yanardağın nasıl patladığını incelemek adına sınıf içinde bir deney yaptık. Gönüllü öğrencilerimiz bu deneyi evde İngilizce anlatarak ,uygulayıp videoya çektiler ve sınıf içersinde arkadaşlarına sundular. 5. sınıflarımızla aynı zamanda farklı ülkelerdeki ev çeşitlerinin tanıtımı ve ‘’ev ilan’’ sunumları üzerine çalışmalar yapıldı. Bu etkinlikler, öğrencilerimize nasıl deney yapılacağını deneyimleme fırsatı vermis, aynı zamanda İngilizce sunum yapma ve grup çalışması becerilerini geliştirmelerine katkı sağlamıştır.