21.10.2016

Okulumuz Öğrencilerinden Bursaspor’a Moral Ziyareti

Okulumuzun Uluslararası Öğrencileri Bursa Spor’a moral ziyaretinde bulundu. Öğrencilerin bu ziyaretinden dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını belirten Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, onlara yaşam boyu başarı dileklerini iletti. Okulumuz Müzik Öğretmeni Umut Kamışlı’nın bestelediği Bursaspor Marşını, öğrencilerle birlikte söyleyen Bursaspor Futbol Takımı, güne coşkuyla başladı. Bu ziyareti kabul ettikleri ve öğrencilerin hayat boyu hatırlayacakları bu güzel günü yaşattıkları için, Bursaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu’na teşekkürlerini ileten TED Bursa Koleji İlköğretim Kurumları Yöneticilerinden Handan Yatgın, organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen tüm öğretmenleri de kutlarken, Bursaspor’a üstün başarılar diledi.