20.10.2016

Sosyal Medya ve İnternet Seminerleri

14 Ekim 2016 Cuma günü okulumuz Dilek Özcan Oditoryumu'nda Sosyal Medya Uzmanı Sayın Serkan CEYLAN tarafından öğrenci ve velilerimize yönelik olarak "Sosyal Medya ve İnternet Seminerleri” verildi.

Ortaokul ve Lise grubu öğrencilerinin ve velilerin ayrı ayrı oturumlarda katıldığı seminerlerde, internet teknolojisinin başlangıcından bu yana gelişiminin anlatılmasının yanısıra günümüz internet ortamında çocuklarımızı bekleyen tehlikelere de değinildi. Öğrencilerin yoğun katılım gösterdiği seminerde, Serkan CEYLAN’ın yönelttiği sorulara öğrencilerimizin vermiş olduğu cevaplar, en az sorular kadar ilgi çekiciydi.

Kendisi de TED Ankara Koleji mezunu olup Rotary Kulübü Bölge Federasyonu Bilişim Komitesi Başkanlığını yürüten Sayın Serkan CEYLAN, hangi şehirde olursa olsun tüm TED Okullarıyla benzer konularda bilinçlendirme çalışmaları yapmaktan büyük mutlululuk duyduğunu ifade etti. Sayın Ceylan’a ve Nilüfer Rotary Kulübü’nün değerli üyelerine bu verimli seminerler için teşekkür ederiz.