13.06.2016

Kepler Geleceğin Müjdeleyicisi Oldu

Okulumuz mezuniyet töreni büyük bir coşkuyla kutlandı. Mezuniyet töreni sonunda havaya atılan kepler, geleceğe yönelik başarının birer simgesi haline dönüştü. Törende açılış konuşmasını yapan ve öğrencilerimizi kutlayan, Okulumuz Kurucu Temsilcisi Fehmi Enginalp, genç liderlere tüm hayatları boyunca mutluluk ve başarı dileklerinde bulundu. Lise Birincisi Selen İskenderoğlu’na plaketini ve ödülünü veren Enginalp, bu başarısının bir yaşam boyu sürmesini istediğini belirtti. Lise İkincisi Göktürk Vercan’a plaketini Lise Müdürü Sami Sarıoğlu ve Lise Üçüncüsü Yaren Erdoğan’a plaketini Okulumuz Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hakan Erdoğan verdi. Törenin sonunda Lise Müdür Yardımcısı Murat Akkuş, öğrencilerin coşkuyla keplerini en yükseğe atmalarını istedi. Keplerini büyük bir heyecanla havaya atan gençler, bu güzel anın sevincini birbirlerine ve öğretmenlerine sarılarak paylaştılar. Tören sonrasında, akşam boyunca eğlenen genç mezunlarımız, okul orkestrası ile birlikte güzel dakikalar geçirdiler. Kestikleri mezuniyet pastası da bu başarının damaktaki tadını oluşturdu.