30.05.2016

"Akıl Oyunları"nda Şampiyonluk

Bu yıl yine TED Ankara ‘nın ev sahipliğini yaptığı TED Ortaokulları Arası 3.Akıl Oyunları Şampiyonası ‘na okulumuz 2 takım ile (Erhan AZ, Doğa SEZGİN , Ali Baran ARIBAN ve Zeynep İŞCAN , Boran DAL , Melih Şengül )katıldı. 18 TED okulundan 75 takımın karşılaştığı yarışmada ilk bölüm takım oyunlarıydı. 5 kategoriden oluşan bu bölümde Erhan AZ, Doğa SEZGİN ve Ali Baran ARIBAN isimli öğrencilerimizden oluşan takımımız , takım sıralamasında ilk 7 takım arasına girerek finale çıktı. Finale çıkan 7 takım şu şekilde idi; TED ANKARA (3 takım) , TED Polatlı (2 takım) , TED DENİZLİ (1 takım) ve TED Bursa (1 takım) 7 takımın oyuncularının yarıştığı bireysel finallerde 6 kategori vardı. Öğrencilerimiz bireysel finallerde de okulumuzu çok iyi bir şekilde temsil ederek şampiyon oldular.

Sonuçlar
1.TED Bursa Koleji ( Erhan AZ, Ali Baran ARIBAN ,Doğa SEZGİN )
2. TED Ankara Koleji
3. TED Ankara Koleji