25.05.2016

Mudanya Minikler Futbol Şenliği’nde Öğrencilerimizin Mutluluğu Sahalara Yansıdı

Mudanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve TED Bursa Koleji’nin işbirliğinde düzenlenen Mudanya Minikler Futbol Şenliği, Bursa’da bir ilk olma özelliğini taşıyor. 1. Ve 2. sınıflar arasında düzenlenen şenliğe Mudanya İlçesine bağlı, Mütareke İlkokulu, Dereköy İlkokulu, Zeytinbağı İlkokulu, Hasköy İlkokulu, Akköy İlkokulu, Ülkü Köy İlkokulu, Şükrü Çavuş İlkokulu, Necla Orhan İlkokulu ve TED Bursa Özel İlkokulu katıldılar. Yaklaşık 250 öğrencinin katıldığı şenliğin açılış konuşmaları Mudanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Şeker ve Okulumuz İlköğretim Kurumlar Müdürü Necati Çakır tarafından gerçekleştirildi. Öğrencilere başarılar dileyen Mudanya İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve Okul Müdürümüz, bu şenliğin öğrencilere spor sevgisini vermek açısından önemini de vurguladılar.