23.05.2016

Bir Yudum Nostalji

Çocukluk ve gençlik yıllarımızdan unutamadığımız günlere birlikte uzandığımız, kimi zaman ilk aşkımızı, kimi zaman da neşeyle geçirdiğimiz anları hatırladığımız “Bir Yudum Nostalji” yıl sonu müzik etkinliğimiz izleyenlerden büyük beğeni topladı. Türk filmlerinin unutulmaz sahnelerinden oluşturulan videonun izlenmesiyle başlayan etkinliğimiz, 4.5.sınıfların birbirinden güzel şarkılarını seslendirmesiyle devam etti. 6.sınıf kız öğrencilerimiz danslarını sundular. Orta bölümde Türk sinemasına yıllarını vermiş olan kaybettiğimiz sanatçıları görüntüleriyle andık. 6. 7.sınıflarımız şarkılarıyla programımızı neşeyle sürdürdüler. Öğrencilerimiz giydikleri nostaljik kıyafet ve aksesuarlarıyla da bizlere o günleri yansıttılar. Bizlere bu nostaljiyi yaşatan öğrencilerimizi yürekten kutluyoruz.