17.05.2016

Anaokulu Yıl Sonu Performansı

Anaokulu yıl sonu gösterisinde, öğrencilerin performansı renkli görüntülere sahne oldu. TED Bursa Koleji Dilek Özcan Oditoryumu’nda düzenlenen ve büyük bir katılımın gerçekleştiği Anaokulu yıl sonu gösterisinde minikler ailelerine ve onları izlemeye gelen davetlilere unutulmaz anlar yaşattı. İngilizce tiyatrolar, TED Korosu, folklor gösterisi ve modern danslara kadar zengin bir sunum sergilenen gösteri, tüm izleyenlerin büyük beğenisini kazandı. Öğrencilerin hep birlikte sundukları ritm orkestrası katılımcıların da alkışlarıyla büyük coşkuya dönüştü. Ülkelerin İngilizce olarak tanıtıldığı ve öğrencilerin renkli kıyafetlerle yapmış olduğu dansların ilgiyle izlendiği gösteri sonunda okulumuz İlköğretim Kurumları Müdürü Necati Çakır, başarılarından dolayı öğrencilere ve bu organizasyonu gerçekleştiren yönetici ve öğretmenlere teşekkür etti.