09.05.2016

"Matematik"te Başarı

Bu yıl TED Ankara Koleji Vakfı Lisesi’nde düzenlenen VI. Matematik Yarışması 7 Mayıs 2016 tarihinde yapılmıştır. TED okullarının yanı sıra, Ankara’nın önde gelen liselerinden gelen öğrencilerin katılımıyla gerçekleşen üç etaplı bu yarışmada, okulumuzu 10A sınıfı öğrencilerinden Mehmet Utku Düzen, İbrahim Üner, Erdem Erten ve 11C sınıfı öğrencilerinden Altan Şenel temsil etmişlerdir. Öğrencilerimiz, bu yarışmalarda “Takım Etabı Birincilik Ödülü”nü okulumuza kazandırarak, bizleri gururlandırmışlardır. Ayrıca öğrencimiz Mehmet Utku Düzen, “Bireysel Etap İkincilik Ödülü” nü almaya hak kazanmış; karma gruplarla gerçekleştirilen “Runner Etabı Birincilik Ödülü” nü kazanan takımda yer almıştır. TED Bursa Koleji olarak, öğrencilerimizi, ailelerini ve öğretmenlerini kutluyoruz.