25.04.2016

23 Nisan'ı Coşkuyla Kutladık

Okulumuzda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, bütün öğrencilerin ve velilerin katılımıyla, büyük bir heyecan ve sevinçle kutlandı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla açılan kutlamalarda, İlköğretim Okul Müdürü Necati Çakır, günün anlam ve önemine ilişkin bir konuşma yaptı. Çocuklarımızın geleceğin liderleri olduğunun söylendiği konuşmada, Atatürk’ün gelecek nesillere armağan ettiği Ulusal Egemenliğimizin çocuklarımızın taşıyacağı bir meşale olduğu vurgulandı. İlkokul öğrencilerinin korosu ile açılış yapılan kutlamalarda, güzel görüntüler tüm katılımcıları etkiledi. İlkokul öğrencilerinin ritmli dans çalışması, seyredenlerin büyük beğenisini kazandı. Sonrasında, modern jimnastik ve danslar ile, folklor gösterilerine kadar muhteşem bir program sergilendi. Törenin sonunda “23 Nisan Çocuk Bayramı” temalı çalışma izleyenlerden büyük alkış aldı. Kutlamalar, TED ailesinin birlikteliğini ve coşkusunu gözler önüne serdi.