12.04.2016

Kasım 2015 IB Öğrencilerinin Diploma Sevinci

TED Bursa Koleji olarak bundan tam 10 yıl önce IB Diploma Programını uygulamaya başladık. O günden bugüne geleceğin bireylerini yetiştirirken Dünya standartları doğrultusunda öğrencilerimizi hayata hazırlamayı hedefledik. IB Diploma programı sürecinde öğrencilerimizin araştıran ve sorgulayan bireyler olması için sistematik çalışmalar yürüttük. Yapılan çalışmaları hem lisans eğitiminde, hem mesleki hayatlarında fark yaratmaları üzerine planladık. Okulumuzun 8.dönem IB Diploma Programı’ndan mezun olan öğrencilerimizin daha önceki senelerde olduğu gibi Dünya’nın dört bir yanında farklı çalışma sahalarında görmek bizleri gururlandırmaktadır. Ülkemizde IB diploma programına dâhil olan okullarımızın sayısı gün geçtikçe artarken bu programda 10 yıllık tecrübesiyle okulumuzun Türk IB topluluğunda adından söz ettirmesi bizleri mutlu etmektedir ve uyguladığımız programı daha ileriye taşımak için bizlere güç vermektedir.

IB Diploma Programını bu yıl birincilikle bitiren sevgili öğrencimiz Cüneyt Mert Cindoruk’a diplomasını ve plaketini Lise Müdürümüz Sayın Sami Sarıoğlu verdi.

Sevgili öğrencimiz Selen İskenderoğlu’na diplomasını ve plaketini İlköğretim kurumları Müdürümüz Sayın Necati Çakır verdi.

Sevgili öğrencimiz Göktürk Vercan’a diplomasını ve plaketini Lise Müdür Yardımcımız Sayın Murat Akkuş verdi.

Sevgili öğrencimiz Uğur Sağlam’a diplomasını İlkokul Müdür Yardımcımız Sayın Ayşe Çobanoğlu verdi.

Sevgili öğrencimiz Yaren Erdoğan’a diplomasını IB Koordinatörümüz Sayın Ebru Bekil verdi.

Sevgili öğrencimiz Aydıncan Süleymanoğlu’na diplomasını Orta Okul Müdür Yardımcımız Sayın Gülsün Savaş verdi.

Sevgili öğrencimiz Karin Cinalioğlu’na diplomasını Anaokulu Müdür Yardımcımız Sayın Ebru Bilgütay verdi.