08.04.2016

Geleneksel Frankofoni Etkinliği 2016

29 Mart 2016 Salı akşamı Uludağ Üniversitesi Prof.Dr.Mete CENGİZ Kültür Merkezi'nde Bursa Türk-Fransız Alliance Française Kültür Derneği tarafından bu yıl üçüncüsü organize edilen Frankofoni Gecesi'ne okulumuzun lise bölümü öğrencileri ve Fransız öğrencileri (CNED) katılmıştır. Açılış Bursa Fransa Fahri Başkonsolosu Sayın Mehmet ERBAK ve Uludağ Üniversitesi Fransızca Diller Bölüm Başkanı Prof. Dr. Şeref KARA tarafından yapılmış ve yabancı dil eğitiminde Fransızca'nın önemine dikkat çekilmiştir. Toplamda 13 okulun katıldığı gecede Fransız öğrencilerimiz 'C'est moi le plus fort' adlı tiyatro oyunu ve lise öğrencilerimiz 'A tout le monde' şarkısı ile gösteriye renk katmışlardır. Öğrencilerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.