08.04.2016

Robot Kulübü Öğrencilerimizin Başarıları Devam Ediyor

Okulumuz Robot Kulübü öğrencileri 2-3 Nisan 2016 tarihlerinde Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsünde gerçekleştirilen yıldızların mücadelesi Yıldız Savaşları’na katılmıştır. Ülkemizin çeşitli lise ve üniversitelerinden gelen yarışmacıların katıldığı 2 gün süren yarışlarda öğrencilerimizin hazırlamış olduğu robotlar “Çizgi İzleyen ve Mini Sumo “ kategorilerinde yarışmıştır. Geleneksel kategorilerin eşliğinde, Yıldız Savaşları Serbest Kategoride de okulumuz öğrencilerinden Melih Öztürk, ULUĞ BEY Mars robotu ile yarışmaya katılım göstermiştir. İlk gün yapılan eleme turlarında tüm robotlarımız başarılı olarak ikinci gün yapılacak finallere katılmaya hak kazanmıştır. İkinci gün yapılan yarışmalarda ise öğrencimiz Uygar Eğilmez'in yarıştırdığı robot, Çizgi İzleyen kategorisinde BİRİNCİ; öğrencimiz Sude Uğur'un yarıştırdığı robot ise Çizgi İzleyen kategorisinde ÜÇÜNCÜ olarak bize büyük gurur yaşatmıştır. Yarışma süresince üst düzey performans gösteren tüm kulüp öğrencilerimizi ve desteklerinden dolayı kulüp öğretmenlerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.