06.04.2016

Öykü Yarışmasında Türkiye 1.’Liği

Okulumuz 8. sınıf öğrencisi Deniz Baran BUDAK, İzmir Özel Ege Lisesinin bu yıl 15.’ sini düzenlediği Günaydın Edebiyat Öykü, Şiir ve Masal Yazma Yarışması’nda Türkiye 1.’si oldu. Yarışmaya bu yıl Türkiye geneli 35 ilden 430 eser katıldı. Yüksel Eraslan Kültür Merkezi’nde düzenlenen ödül törenine Bornova Millî Eğitim Şube Müdürü İsmail Şahin, Özel Ege Lisesi kurucu temsilcisi ve üyeleri, eğitim yöneticileri, seçici kurul üyeleri, dereceye giren okulların öğrenci ve öğretmenleri ile aileler katıldı. Deniz Baran ödülünü Eğitimci- Şair Hasan Efe’den aldı. Yarışma kapsamında dereceye giren genç kalemlerin eserlerinin yer aldığı bir seçki kitabı basıldı. Okulumuz İlköğretim Kurumları Müdürü Necati ÇAKIR Bursa’mıza birinciliği taşıyan öğrencimiz Deniz Baran’ı kutladı ve kurum olarak ayrıca ödüllendirileceğini söyledi. Öğrencimizi kutlar başarılarının devamını dileriz.