31.03.2016

Robot Kulübümüzden Üstün Başarı

Okulumuz Robot Kulübü öğrencileri 26-27 Mart 2016 tarihlerinde Okan Üniversitesinde gerçekleştirilen ROBOKAN 2016 Robot Yarışları’na katılmıştır. Ülkemizin çeşitli lise ve üniversitelerinden gelen yarışmacıların katıldığı 2 gün süren yarışlarda öğrencilerimizin hazırlamış olduğu robotlar “Çizgi İzleyen ve Mini Sumo “ kategorilerinde yarışmıştır. İlk gün yapılan eleme turlarında tüm robotlarımız başarılı olarak ikinci gün yapılacak finallere katılmaya hak kazanmıştır. İkinci gün yapılan yarışmalarda ise öğrencimiz Zehra Durmuş’un yarıştırdığı robot, Çizgi İzleyen kategorisinde 100 robot arasında BİRİNCİ; öğrencimiz Melih Öztürk’ün yarıştırdığı robot ise Mini Sumo kategorisinde 120 robot arasında İKİNCİ olarak bize büyük gurur yaşatmıştır. Yarışma süresince üst düzey performans gösteren tüm kulüp öğrencilerimizi ve desteklerinden dolayı kulüp öğretmenlerimizi tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.