24.03.2016

Öğrencilerimiz Teknoloji Münazarasında

Okulumuzun münazara ekibi, 22 Mart’ta Mürsel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile yaptığı karşılaşmada, günümüzün en güncel sorunlarından biri olan teknoloji ve teknolojinin aşırı kullanımı üzerine konuşarak centilmence bir mücadelede bulundu. Teknoloji kullanımının günümüz gençleri arasında nasıl algılandığı, bu konunun hangi alanlarda yararımıza hangi alanlarda zararımıza olduğu üzerine bakışlarını ortaya koyan öğrenciler, özellikle sosyal alanda hayatımıza derinlemesine etki eden teknolojinin her zaman göründüğü kadar yararlı olmayabileceği noktasında bir görüş üzerinde birleştiler. Günümüzün düşünen ve düşündüğünü en etkili şekilde ifade eden gençleri, saygı çerçevesinde bilgi alışverişinin ve tartışmanın mümkün olduğunu en güzel şekilde ortaya koydular. İki okulun öğrencilerini bu yararlı platformda bir araya getiren etkinlik karşılıklı memnuniyetler dile getirilerek sonlandırıldı. Öğrencilerimizi ortaya koydukları bu güzel mücadeleden dolayı tebrik ediyoruz.