18.03.2016

DAT 2016’ya Katıldık!

Öğrencilere geleceğin yenilikçileri ve liderleri olabilmeleri için ilham vermek ve gerekli becerileri donatmak amacıyla dünyanın en büyük yaratıcılık organizasyonu olan Destination Imagınation’ın ulusal turnuvası bu yıl 12-13 Mart tarihlerinde Kuşadası Efes Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Okulumuzun Destination Imagınation kulübü öğrencileri ile Get a Clue kategorisinden biz de bu yarışmada yer aldık. Ayrıca TED’s Pirates adlı takımımız önceden tasarladıkları rozetlerini diğer katılımcılarla da değiştirerek sosyal etkileşimde bulundu. Diğer TED okullarından öğrencilerle de tanışarak birbirleriyle kaynaştı. DI takımımız yarışmanın “Anlık Çözüm” bölümünde jürinin kendilerine verdiği göreve takım ruhuyla yaratıcı çözümler buldular. Takımımız performansları ve İngilizce sunumlarıyla büyük beğeni topladılar.