16.03.2016

Paramı Yönetebiliyorum Projesi

TED Bursa Koleji Genç Başarı Kulübü, geçtiğimiz günlerde “Paramı Yönetebiliyorum Projesi” kapsamında BUİKAD (Bursa İş Kadınları ve Yöneticileri Derneği)’dan gelen misafirlerini ağırladı.

Gençlerin, sağlıklı bir finansal gelecek oluşturabilmeleri konusunda bilinçlendirilerek, sürdürülebilir kalkınmaya katkıda bulunmalarını hedefleyen "Paramı Yönetebiliyorum" projesi, T.C. Kalkınma Bakanlığı, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı (UNDP), Habitat Derneği, Visa Europe Türkiye gibi önde gelen kurum ve kuruluşlar tarafından desteklenmektedir.

Bu bağlamda; Global Money Week (Küresel Para Haftası) etkinlikleri kapsamında, BUİKAD üyesi eğitmenlerimiz Zeynep ÖZÇELİK ve Şeyda ŞENÇAYIR, okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimizle “Finansal Okur Yazarlık” konulu semineri gerçekleştirdiler. Seminer sonunda öğrencilerimiz katılım sertifikalarını aldılar, Okulumuz Lise Müdürü Sami SARIOĞLU, Genç Başarı Kulübü’nün genç girişimcilerine, kişisel mali kaynaklarını, bütçelemeyi ve finans hizmetlerini doğru kullanmalarına destek olacak bir eğitim sundukları için konuklarımıza teşekkür etti.