04.03.2016

Okulumuz “Deprem Haftası” Etkinliklerinde Ayakta Alkışlandı

1-7 Mart Deprem Haftası nedeniyle okulumuzda gerçekleştirilen etkinlikler anlamlı görüntülere sahne oldu. “Çevremizi Koruyalım” temalı başlangıç klibi sonrasında, AFAD tanıtım filmi yayınlandı. 8A Sınıfı öğrencimiz Pelin Coşkun, Yitirilenlerin Anısına başlıklı yazısını flüt korosu eşliğinde okudu. Okulumuz Sanat Bölümü tarafından bu güne özel bestelenen deprem temalı şarkı, koro tarafından seslendirildi. Dinleyenleri çok duygulandıran bu bölüm dinleyicilerden büyük alkış aldı. Sahneye çıkan Anaokulu öğrencilerimizin gerçekleştirdiği ve başlangıç harfleriyle anlamlı sözcüklerin iletildiği, deprem, sel ve yangın temalı çalışma izleyenlerin çok beğenisini kazandı. Programın sonunda “Deprem” konulu afiş yarışmasında birincilik, ikincilik, üçüncülük ve mansiyon alan öğrencilere ödüllerini Vali Yardımcısı Emir Osman Bulgurlu, Mudanya Kaymakamı Orhan Çiftçi, İl Afet Acil Durum Müdürü İbrahim Tarı, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Seyfi Perçinli, TED Bursa Koleji İlköğretim Kurumları Müdürü Necati Çakır, Afet Acil Durum Birlik Arama Kurtarma Müdürü Yalçın Mumcu verdiler. Organizasyon sonrasında Deprem konulu afiş sergisinin açılışını gerçekleştiren Vali Yardımcısı Emir Osman Bulgurlu tüm öğrencilere başarılar dilediğini belirtti. Öğrenciler sonrasında AFAD’ın deprem sergisini ve Türkiye Radyo Amatörleri Cemiyeti’nin standlarını gezdiler.