29.02.2016

5. Sınıflar Bilgi Yarışması

“Bizi güçlü yapan yediklerimiz değil, hazmettiklerimizdir… Bizi zengin yapan kazandıklarımız değil, muhafaza ettiklerimizdir... Bizi bilgili yapan okuduklarımız değil, kafamıza yerleştirdiklerimizdir...”

Francis Bacon

TED Bursa Koleji Ortaokul Türkçe Bölümünün, 5. sınıflar için düzenledikleri bilgi yarışması 24/02/2016 tarihinde büyük bir keyif ve heyecanla yapıldı. Daha önce sınıf içerisinde yapılan yarışmalarla belirlenerek sınıflarını temsil eden öğrenciler; sanat, spor, bilim, coğrafya ve tarih alanlarında bilgilerini konuşturdular. Yarışmanın sonunda 5-C sınıfı birinci oldu ve sınıflarına hediyelerini götürme hakkını kazandılar. Kazanan sınıfa ödüllerini veren Okul Müdürümüz Necati ÇAKIR, öğrencileri gösterdikleri gayret ve birbirlerine karşı anlayış için tebrik etti.