24.02.2016

Kurbağa ve Murbağa

Kelime Çocuk Oyunları Atölyesi’nin hazırladığı etkinlikte, “Kurbağa ve Murbağa, Sıkı Dostlar “isimli öyküleri skeçler hâlinde sahnelendi. Oyunda temalar hakkında çocukları düşünmeye ve düşündüklerini ifade etmeye yönelten bu etkinlik okulumuzun ilkokul öğrencileri tarafından büyük bir ilgiyle izlendi. “Kurbağa ve Murbağa, iki arkadaştır; hem de harika iki arkadaş! İyi huylu Kurbağa ile her zaman endişeli Murbağa, birbirlerini tamamlar. Onların öyküleri ise şaşırtıcı olduğu kadar da keyiflidir; hem de ne keyifli! Sıkı Dostlar Kurbağa ve Murbağa Birbirlerine mektup yazmaktan tutun da, birlikte yüzmeye, birbirlerine hikâyeler anlatmaya, kayıp düğmeleri birlikte bulmaya kadar her şeyde, Kurbağa ve Murbağa hep birlikte tam da en yakın arkadaşların olması gerektiği gibi. Özellikle 2. Sınıfların birinci dönemin başında okudukları bu kitabın canlandırılması, öğrencilerimizin keyifle izlemesine sebep olmuştur.