16.02.2016

Okulumuzdan Uluslararası Başarı

Uluslararası TIMMSS sınavlarında gösterdiğimiz başarı nedeniyle Milli Eğitim Bakanlığı’ndan Teşekkür Belgesi aldık… Matematik ve Fen alanında öğrencilerin kazandıkları bilgi ve becerileri ölçmek için yapılan ve Dünya’nın en kapsamlı Uluslararası öğrenci başarılarını değerlendirme çalışması olan TIMMSS 2015 sınavında gösterdiğimiz başarıdan dolayı, Okulumuza Milli Eğitim Bakanlığı’ndan Teşekkür Belgesi verildi. Çeşitli ülkelerden, birçok okulun katıldığı ve Ülkemizde 4 yıldan beri yapılan TIMSS (Uluslararası Öğrenci Bilgi ve Başarılarını Ölçme ve Değerlendirme Taraması) sınavında, özverili çalışmaları ve başarısı nedeniyle Bakanlık tarafından ödüllendirilen Ortaokul öğrenci, öğretmen ve idarecilerimize teşekkür belgesi, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, Tuncer Bayık, Seyfi Perçin ve Mehmet Korkmazer tarafından verildi. Öğrencilerimizin gösterdikleri bu uluslararası başarılarından gurur duyduklarını ileten TED Koleji Kurucu Temsilcisi Fehmi Enginalp ve Okul Müdürümüz Necati Çakır, bu başarıda katkısı olan tüm öğretmen ve idarecilere de teşekkür ettiklerini belirttiler.