12.02.2016

IB Haftası

Gelecek hafta okulumuzda IB Haftası hazırlanan etkinliklerle gerçekleştirilecektir. Bu haftanın amacı okulumuzda 10.sınıftan itibaren uygulanan IB Diploma Programının Lise Hazırlık ve 9.sınıf öğrencilerine tanıtılmasıdır. Yaparak ve yaşayarak öğrenmeyi eğitimin her basamağında vurgulayan okulumuz, planlanan bu etkinlikle öğrencilerimizin IB Diploma Programıyla ilgili derinlemesine bilgi sahibi olmasını sağlayacaktır. Haftanın ana teması IB eğitiminde eleştirel düşüncedir, yapılacak etkinliklerle öğrencilerimizin IB programının temelini oluşturan eleştirel düşünme becerileri desteklenecektir. Programın açılışında Bilkent Üniversitesi Öğretim Üyelerinden Dr. Armağan Ateşkan IB eğitiminde eleştirel düşünmenin önemi ile ilgili sunum yapacaktır. Sunum dili İngilizce olup, isteyen velilerimiz 15 Şubat pazartesi günü saat 10:00-11:00 arasındaki IB Haftası açılış programına katılabilirler.
Yer: Dilek Özcan Oditoryumu