11.02.2016

Öğrencilerimiz Boğaziçi ve Sabancı Üniversitesi Gezisindeydi

Her sene gerçekleştirdiğimiz üniversite tanıtım gezilerinin birinci ayağında, 10. ,11. ve 12. sınıf öğrencilerimizden oluşan bir grup, 10 Şubat Çarşamba günü Boğaziçi ve Sabancı Üniversitelerini tanıma olanağı buldular. Öğrencilerimiz, kariyer hedeflerini belirlerken ilgili üniversiteleri yakından görme imkânı sağladılar. Üniversite öğrencileriyle tanışarak onlardan üniversiteye hazırlanma süreçlerini, üniversitede ders çalışma şeklini, kampüs hayatını öğrendiler. Ayrıca üniversitelerin fiziki-sosyal-kültürel-akademik yapısını doğrudan görme ve üniversite yetkililerine sorularını yöneltme olanağına sahip oldular. Böylece öğrencilerimizin bakış açılarında oluşan olumlu değişimin akademik hayatlarına artı bir değer olarak yansıyacağına inanıyoruz.