08.01.2016

U.Üniv. Hastane İlköğretim Okuluna Anlamlı Bir Ziyarette Bulunan El Ele Kulübü Öğrencileri

Okulumuzun, “El Ele Kulübü” öğrencileri, arkadaşlarından topladıkları hikâye kitaplarını, “Bizim İnsanımız Derneği” ile birlikte, dernek kurucusu velimiz Başak Baykan’ın da yönlendirmeleriyle, Uludağ Üniv. Tıp Fak. Hastanesinde bulunan bir sınıflık ilköğretim okuluna götürerek hasta arkadaşlarına ellerini uzattılar. Bu anlamlı dokunuşun tüm yürekleri aydınlatması dileğiyle yeni bir ihtiyaç listesi oluşturarak tekrar kollarını sıvadılar. Gelecek nesil, okuyan, sorgulayan ve paylaşan nesillerin olacaktır duygu ve düşüncesiyle hastane okulu öğretmeni Kamil Hocamıza, kulüp öğretmenimiz Elif Dönmez’e ve bize desteğini esirgemeyen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.