05.01.2016

12. Sınıf Öğrencileri İçin 2016 YGS Başvuru İşlemleri Duyurusu

2016 Yükseköğretime Geçiş Sınavı (YGS) 13 Mart 2016 tarihinde yapılacak olup, sınav başvuruları 06-14 Ocak 2016 tarihleri arasında her öğrenci için belirtilen gün ve saatte okulumuzda bulunan ÖSYM Başvuru Merkezi’nde yapılacaktır. 2016 ÖSYS Kılavuzuna ÖSYM’nin www.osym.gov.tr internet adresinden ulaşılabilecektir.

Başvuru sürecinin tamamlanması için; 55.-TL YGS ücretinin 06 -21 Ocak 2016 tarihleri arasında

Akbank’ın tüm şubeleri, ATM ve internet bankacılığı
Kuveyt Türk Katılım Bankası’nın tüm şubeleri ve internet bankacılığı
Türk Ekonomi Bankası’nın tüm şubeleri ve internet bankacılığı
Halkbank ATM, internet bankacılığı ve şubeler
Ziraat Bankası sadece internet bankacılığı ve mobil bankacılık
veya
ÖSYM’nin internet sayfasında yer alan “ÖDEMELER” alanından kredi kartı/ banka kartı ile yatırılması gerekmektedir.

* Başvuru işlemi esnasında fotoğraf çekileceğinden öğrencilerimiz başvurularını bizzat yapacaklardır.
* * Herhangi bir aksaklık yaşanmaması için öğrencilerimizin belirtilen randevu günü ve saatine titizlikle uymaları gerekmektedir.
* * * 2016 YGS’ye başvuru yaptığı halde süresi içerisinde sınav ücretini yatırmayan adayların başvuruları tamamlanmamış olacağından başvuruları ÖSYM tarafından işleme alınmayacaktır.