30.12.2015

Yılsonu Paylaşım Şenliği

Okulumuzda düzenlenen “Yılsonu Paylaşım Şenliği” anlamlı bir dayanışma organizasyonuna dönüştü. Sosyal sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmeyi hedefleyen TED Bursa Koleji, Okul Aile Birliğimiz ile birlikte hem eğlenceli, hem de hizmet aktiviteleri ile dolu bir yılsonu şenliği gerçekleştirdi. Bu yıl sekizincisi düzenlenen Paylaşım Şenliği’mizde, “Doğada Bir Gün” organizasyonunda öğrencilerimiz hem eğlendiler hem de takım olma ruhunu kazandılar. Öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve Okul Aile Birliğimizin görev aldıkları şenlikte, velilerin hazırladıkları yiyecek masası, takım çalışmaları, velilerin armağan ettikleri hediyelik eşyalara kadar birçok aktivite standı mevcuttu. Şenlik sonunda tüm çalışmalara destek olan, armağanları ileten, çekiliş için değerli hediyeler gönderen velilere Okul Aile Birliğimiz ve Okul Yöneticilerimiz teşekkürlerini iletti. Buradan gelen gelirle ihtiyacı olan okulların gereksinimleri karşılanacak.