17.12.2015

TOFAŞ’ın Devlerinden Okulumuza Ziyaret

Türkiye Basketbol Ligi'nin yenilgisiz lideri TOFAŞ'ta başarılı sporcular Barış Ermiş, Caner Topaloğlu ve Sammy Mejia ile birlikte Bireysel Gelişim Antrenörü Serkan Erdoğan, Tofaş Genel Menajer’i Tolga Öngören ve Mesut Gökçe okulumuzu ziyaret ederek öğrencilerimizle bir araya geldi. İlk olarak TED Koleji Basketbol Takımı'nın antrenmanına konuk olan Kırmızı Beyazlılar, burada sporcularla yaklaşık bir saatlik bir antrenman gerçekleştirdiler. Sporcularımız başarılı basketbolcuların kendileriyle antrenman yapmalarından dolayı mutluluklarını dile getirdi. Antrenmanın sonunda TOFAŞ’lı oyuncularla bir süre sohbet eden küçük sporcular ziyaretlerinden dolayı Kırmızı Beyazlılara hediyeler verirken, TOFAŞ’lı oyuncular da tüm takımın imzalamış olduğu formayı öğrencilerimize armağan etti. Ziyaret sonunda öğrencilerimiz başarılı sporculardan imza almayı da ihmal etmedi. Ziyaretinin ikinci bölümünde anaokulu bölümüne geçen Kırmızı Beyazlı oyuncular burada bulunmaktan dolayı çok mutlu olduklarını belirtirken, çocuklarının da burada okumasından dolayı anaokulu öğrencileriyle etkileşimde bulunmalarının kendileri için de memnuniyet verici olduğunu belirttiler.