14.12.2015

IB Eğitimcileri Erzurum’da Buluştu

Türkiye’de IB programını uygulayan okullar belirli aralıklarla bir araya gelerek toplantı ve seminerler düzenlemektedirler. Genellikle Ankara ve İstanbul’da düzenlenen IB toplantı ve seminerleri 4 Aralık Cuma günü Erzurum’da İhsan Doğramacı Vakfı Özel Bilkent Erzurum Laboratuvar Okullarında gerçekleştirildi. Türkiye’den birçok seçkin okulun katılımıyla gerçekleştirilen toplantıya TED Bursa Koleji adına IB Koordinatörümüz ve üç IB öğretmenimiz de katılmıştır. Tüm gün süren toplantıda öğretmenlerimiz IB Diploma Programı, Yaratıcılık, Etkinlik ve Toplumsal Hizmet (CAS), Bilgi Kuramı (TOK), Bitirme Tezi (EE), Öğretim-Öğrenim Yaklaşımları ve IB Diploma Programı Fizik Dersi hakkında çeşitli seminer ve toplantılara katılarak programların uygulanmasına ve geliştirilmesine yönelik deneyimleri paylaşmışlardır.