11.12.2015

Suriyeli Çocuklara TED Desteği

TED Bursa Koleji IB Diploma programında yer alan 10. ve 11. Sınıf Lise Öğrencileri, sosyal sorumluluk çalışması CAS kapsamında topladıkları kışlık kıyafetleri Suriyeli mültecilere teslim ettiler. Öğrencilerimiz, tüm okula afiş asarak başlattıkları çalışmalarını, anasınıfı ortaokul ve lisedeki arkadaşlarına duyuru yaparak sürdürdüler. Tüm okulumuzun katılımıyla toplanan kıyafetler ihtiyaç sahiplerine ulaştırılarak faaliyet sonlandırıldı. Proje kapsamında toplanan kazaklar, pantolonlar, atkılar, eldivenler ve ayakkabılar ihtiyaç sahibi mültecilere ev ev ulaşılarak teslim edildi. Yıldırım Belediyesi çatısı altında faaliyet gösteren Suriyeli Mültecilere Yardım Derneği ile yapılan işbirliği sayesinde belirlenen evlere öğrencilerimiz tarafından hazırlanan kıyafet poşetleri teslim edildi. Ayrıca kampanya kapsamında toplanan yaklaşık 15 kutu kıyafet yine dernek yetkililerine ihtiyaç sahibi Suriyeli vatandaşlara ulaştırılmak üzere teslim edilmiştir. TED Bursa Koleji IB Diploma programında yer alan 10. ve 11. Sınıf Lise Öğrencileri, kampanyanın gerçekleşmesinde büyük destek olan Okul Yönetimimize, evlerinden ihtiyaç fazlası kıyafetleri göndererek destek olan anasınıfından-liseye kadar tüm Velilerimize ve her aşamada bizi destekleyen Öğrencilerimiz ile Öğretmenlerimize duyarlı davranışlarından dolayı teşekkürlerini sundular.