20.11.2015

Sultanlar Öğrencilerimizle Buluştu

Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Bayan Voleybol Takımı Özel okulumuzu ziyaret ederek, voleybolcu öğrencilerimizin antrenmanına katıldı. Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Voleybol Baş Antrenörü Dragan Nesic, takım kaptanı İpek Soroğlu, Göze Dal, Buse Kayacan, Brazilyalı oyuncu Joyce Da Silva ve Voleybol Koordinatörü Ersin Yılmaz ile birlikte okulumuzu ziyaret etti. Okulun girişinde okulumuz idarecileri tarafından karşılanan Bursa Büyükşehir’in Sultanları, davetlerini kırmayarak gelen sporcular, teknik heyet ve yöneticilere teşekkür ederken “Bursa Büyükşehir Belediyesi zaten spora en çok katkı veren kurumların başında gelmekte, Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü ise günden güne başarılarını devam ettiren bir kulüp. Onların bu ziyareti hedefinde profesyonel sporculuk olan öğrencilerimizi çok motive etti. Bizler öğrencilerimizin eğitimlerinin yanı sıra sosyal hayatını da çok önemsiyoruz. Sporculuk hedefleri olsa bile, eğitimli sporcu olmalarını istiyoruz. Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü’ne elimizden gelen desteği sağlamak istiyoruz, onlardan da sürekli destek görüyoruz. Bu ziyaret bir başlangıçtı, bu tür ziyaretleri sıklaştıracağımızı inanıyorum” dedi. Ardından okulun spor salonuna giden sporcular, küçük voleybolcuların alkışları ile karşılandı. Küçük voleybolcuların antrenmanına dahil olan sporcular, küçük voleybolculara tecrübelerini aktarırken, küçük voleybolcuların yetenekleri Baş Antrenör Dragan Nesic’ten tam not aldı. Antrenman sonrası sporcu öğrencilerimiz, kendilerini ziyarete gelen sporculara ve antrenör Dragan Nesic’e çiçek takdim ederken, sporcular ise okulumuz adına Lise Müdürümüz Sami Sarıoğlu’na bütün oyuncularca imzalanmış forma hediye etti.