05.10.2015

Cambridge Sertifika Töreni

Bilindiği üzere Cambridge sınavları Uluslararası geçerliliği olan ve 130 farklı ülkede 2700 merkez tarafından uygulanan, 3 milyonun üzerinde öğrencinin girdiği sınavlardır ve Cambridge Sınavları’nın tamamı, yabancı dil öğretiminde esas olan; okuma(reading), yazma (writing), dinleme (listening) ve konuşma (speaking) gibi dört temel beceriyi ölçmektedir. TED Bursa Koleji lise öğrencileri, 2014-2015 eğitim- öğretim yılında girmiş oldukları Cambridge Sınavlarının sertifikalarını törenle aldılar. Her alanda Marmara Bölge ortalamalarını aşan TED Bursa Koleji, gösterdiği başarıyla tüm öğretmen ve velilerine haklı bir gurur yaşattı. Öğrencilerimizi tebrik ediyor ve bize yaşattıkları bu gurur tablosuyla başarılarının katlanarak devam etmesini diliyoruz.