11.09.2015

TEDNET - Veli Bilgilendirme Sistemi

Sayın Velimiz,

TEDNET Öğrenci Takip Sistemi sayesinde öğrenci notlarına ulaşabilir, ödev takibini yapabilir, öğretmenler ile mesajlaşabilir, öğretmenlerden görüşme randevusu alabilir, çeşitli anket, veri güncelleme, gelişim raporu görüntüleme vb. işlemleri gerçekleştirebilirsiniz. TEDNET sürekli güncelleme halinde olup yeni modüllerin eklendiği bir sistemdir.

Sisteme erişim için web sayfamızda bulunan Veli Bilgilendirme Sistemi butonuna tıklayıp öğrencinizin TC Kimlik Numarasını ve Öğrenci İşlerinden almış olduğunuz şifreyi kullanarak sisteme giriş yapabilirsiniz.

Sisteme ilk defa giriş yapacaksanız Öğrenci İşleri ile iletişim kurarak giriş şifrenizi oluşturabilirsiniz. Sistem alakalı her türlü soru ve görüşlerinizi bizimle paylaşabilirsiniz.

Saygılarımızla.