23.06.2015

TED Okulları İngilizce Zümre Başkanları Toplantısı

21-22 Haziran 2015 tarihlerinde tüm TED okullarımızın İngilizce zümre başkanları TED Üniversitesinde toplandı. İngilizce zümre başkanları iki gün boyunca müfredat geliştirme ve standardizasyon konuları üzerinde yoğun çalışmalar yaptılar. Okulumuz zümre başkanları Aslı Gürle ve Deniz Sayın “İngilizce derslerinde teknoloji kullanımı” başlıklı sunumlarıyla toplantıya katkıda bulundular. Oldukça yoğun bir sene geçiren zümre başkanlarımız 2015-2016 Eğitim Öğretim yılını nasıl daha verimli şekilde geçirebilecekleri konusunda paylaşımlarda bulundular ve deneyimlerini paylaştılar. Seminerden elde edinilen kazanımların ve paylaşımların Ağustos ayında diğer İngilizce öğretmenlerimizle paylaşılmasına karar verildi.