09.06.2015

Sihirli Tiyatro

Okulumuz 3. Ve 4. Sınıflar Tiyatro Kulübü ile hazırlanan “Sihirli Tiyatro “adlı müzikal oyun 14 Mayıs Perşembe günü velilerimize ve tüm İlk Okul öğrencilerimize sergilenmiştir. Bir tiyatro da geçen oyunda oyun içinde oyun var… Ülkesini terk etmek zorunda kalmış kraliçe ve prenses, titiz bir anne ve sanatçı olmak isteyen kızı Aliya …. Prenses Ve Aliya’nın dostluğu… Ve bu dostluğa dahil olmak isteyen ama olamayan, biraz da kıskanan cadı ve onun kız kardeşi, oyundaki kişilere yardımı bir görev bilen Çiçek kızlar ve Peri kız.. Ve tabi ki tiyatronun olmazsa olmazı Mutlu Hanım… Dostluğun önemi, kimseyi düş görüntüsü ve giyimiyle yargılamamak gerektiği gibi temalar barındıran oyunda yan tema olarak doğaya zarar verilmemesi, Tiyatro sanatının güzelliği ve çocukların bolca tiyatroya gitmeleri gibi konularda barındırıyor. Oyun ilgi ve merakla izlenmiştir.