01.06.2015

Müzik Günü

Sanata verdiği değeri titizlikle sürdüren TED Bursa Koleji 29 Mayıs günü bu özelliğini bir kez daha gözler önüne serdi. Sanat Bölümünün hazırlamış olduğu Müzik Günü etkinliğine ilkokul ,ortaokul ve lise müzik kulüplerinin yanı sıra müzik derslerinde enstrüman kullanmayı öğrenen sınıf şube öğrencilerinin de yer alması, müziğin tartışılmaz güzelliğini ve paylaşımını bir kez daha ortaya koydu. Bireysel performansların da sergilendiği aynı zamanda grup bilincinin de yansıtıldığı günün ardından, izleyen öğrencilerde ‘ben de bir enstrüman çalabilirim’ hevesi yarattığı görüldü. Ses tesisatının kurulumunda desteğini esirgemeyen Rafet Haşal’a ,sahne dekorunda sadeliği ile dikkatleri toplayan ve görsel anlamda renk katan resim öğretmenleri Müge ve Nevin Öğretmenlerimize, sahne arkasında öğrenci koordinasyonunu sağlayan Tuğba Öğretmenimize blok flüt çalışmaları ile sahnede öğrencilerine şov yaptıran Rasim Öğretmene ve günü hazırlayan Umut KAMIŞLI’ya teşekkür eder başarıların devamını dileriz .