27.05.2015

KDU-Kazanım Değerlendirme Uygulamasının Sonuçları

1 Temmuz 2015 tarihine kadar çeşitli eğitsel içerikler de online platformda öğrencilerimizin kullanımına açık olacaktır.

Sayın Veli,

6-7 Mayıs 2015 tarihlerinde ortaokul öğrencilerimize, TED Genel Merkezi ve Sebit(Vitamin) Yazılım’ın işbirliği ile uygulanan (KDU)Kazanım Değerlendirme Uygulamasının sonuçları açıklanmıştır. Sınav sonuçlarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

“TC Kimlik Numarası” bölümüne öğrencinin kimlik numarasını, “Şifre” bölümüne ise kimlik numarasının ilk altı rakamını giriniz.

Giriş yaptıktan sonra açılan sayfada aşağıdaki yuvarlak içine alınmış bölüme tıklayınız. Komutları izleyerek sonuç ekranına ulaşınız.

Sonuç ekranı aşağıdaki gibidir. Öğrencinin uygulama sonucu; Yeterlik Düzeyi Bazlı, Öğrenme Alanı Bazlı ve Soru Bazlı olarak üç ayrı kategoride değerlendirilmiştir. Öğrencinin okul ortalamasına göre durumunu dersler bazında hazırlanan grafiklerde görebilirsiniz.