15.05.2015

Sosyal Sorumluluk Projesi

10. sınıf öğrencilerimizden İlayda Can ve Dilşen Akgün önderliğinde başlatılan sosyal sorumluluk projesi kapsamında toplanan yardım malzemeleri kardeş okulumuz olan Hasköy İlköğretim Okuluna teslim edildi. İçerisinde öğrencilerin ihtiyacı olan kırtasiye malzemeleri, oyuncaklar ve giysiler olan yardım kutuları Hasköy İlköğretim Okuluna teslim edildi. Kardeş okulumuz adına Müdür Yardımcısı Osman KIYICI yardımların toplanmasında ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmasında emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti. Bu haftanın “Engelliler Haftası” olması nedeniyle kardeş okulumuzdaki öğrenciler tarafından hazırlanmış olan program öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz tarafından izlendikten sonra kardeş okulumuza yapılan ziyaretimiz sona erdi.