13.05.2015

Kardeş Okulumuzdan Mesaj Var

CISV Derneğimizden Mardin Derik’teki Kardeş Okulumuza Destek

Uluslararası CISV Bursa Çocuk Kampları Derneği’nin Mosaic Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında gerçekleştirilen, Mardin Derik Zübeyde Hanım Anaokulu’na yönelik kitap ve eğitim materyalleri desteği çok anlamlı ve güzel bir çalışma olarak sonlandı. CISV Bursa Dernek Başkanı Ebru BiLGÜTAY’ın büyük desteği ile başlatılan ve CISV JB’lerimiz Serenay Sünnetçi, Gizem Ulukardeşler, Batuhan Furkan Uysal ve Can Kırbaş’ın çalışmalarını sürdürdükleri etkinlikte toplanan tüm malzemeler okula iletildi. Zeka geliştiren oyunlardan, anaokulu oyuncaklarına, kitaplardan kırtasiye malzemelerine kadar bir çok malzemenin gönderildiği projeye Anadolu Oyuncak, Alp Dağıtım ve MNG Kargo da destek olmuşlardır. Bu güzel ve anlamlı çalışma için CISV Bursa’ya teşekkür ederiz.

Ebru Hanım Merhabalar nasılsınız :)

Kargolarınız elimize ulaştı Cuma günü anneler günü programı yoğunluğundan dolayı arayamadım sizi teşekkür etmek için. Gerçekten ilgi alakanız ve gösterdiğiniz özveri için hem okul olarak hem de öğrencilerimin adına çok teşekkür ederim.. Öğrencilerimin kutuları açarken ki heyecanlarını görmeniz lazımdı :) hatta iki üç resim çektim sizinle paylaşabilmek adına :) bu arada oldukça reklam yapmıştım itiraf edeyim derneğiniz ve memleketim hakkında gerçekten lafta kalmadığını ve elinizden gelen yardımları esirgemeyip o kadar iş güç arasında bizim okula yardım ettiğiniz için müteşekkiriz :) en kısa sürede görüşmek üzere

Sevgiyle Kalın İyi Günler :)